Иновациите във фокуса на Клуб Investor.bg Агробизнес

08.03.2017

Иновациите във фокуса на Клуб Investor.bg Агробизнес

 

Институтът за агростратегии и иновации е институционален партньор на събитието

 

 

Какви са предизвикателствата пред земеделците през 2017 г.?  Tова ще обсъдят земеделци и експерти по време на шестото издание на Клуб Investor.bg Агробизнес на 14 март.

 

  • Kак фермерите да станат по-конкурентоспособни?
  • Kак влияе досегашното финансиране върху целия сектор?
  • Kакви са предизвикателствата и рисковете пред българските земеделци в контекста на глобалната търговия?

 

Водеща тема на дискусиите ще са също директните продажби, Наредба 26 за преработката на продукти във фермата, проблемите и предимствата за регистрираните по наредбата фермери, развитието на малкия и средния бизнес в земеделието.

 

В дебата ще участват експерти, които имат пряк опит и наблюдения във фермите, които са се заели да предлагат директно произведената продукция на потребителите. Дискусията ще постави акцент и върху съвременните иновативни решения в агробизнеса. Kак новите технологии влияят на конкурентоспособността на земеделския бизнес?

 

Сред участниците в дискусията очакваме Христо Бозуков, министър на земеделието и храните (поканен), Малина Крумова, заместник министър -председател по европейските фондове,  Илиан Георгиев, изп. директор на БАКБ, Светлана Боянова, председател на Института за агростратегии и иновации, Николай Вълканов, управител на InteliAgro, Тенчо Христов, Биоселена и др. Модератор на дискусиите е Иван Нончев, Bloomberg TV Bulgaria.

 

Клуб Investor.bg Агробизнес ще се проведе на 14 март от 13.00 ч. в София, бизнес център Capital Fort (бул. Цариградско шосе 90).

 

Клуб Investor.bg кани всички членове на браншови организации да присъстват на преференциална цена.  За целта при „регистрация” се отбелязва вид билет – „член на Клуб Investor.bg

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Защо да участвате в Клуб Investor.bg?

 

  • за да срещнете водещи специалисти с богат практически опит
  • за да участвате в дискусии по горещи проблеми на агробизнеса
  • за да зададете пряко въпросите си на експертите и институциите
  • за да обмените идеи и опит в неформални разговори с участниците във форума.

 

Събитието се провежда с подкрепата на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) – генерален партньор, Пионер Семена България, Bayer Crop Science и Netafim – Ирисист. Институционални партньори са Индустриален Холдинг България, Елана и Институт за агростратегии и иновации.

 

За контакти: club@investor.bg моб. 0894 717244